Kroppslyftet

Löparlyftet är en del av företaget företag, och nådde snabbt stor framgång med behandlingar och kundbemötande av hög kvalitet. Företaget utvecklades och en stor del av utvecklingen och inriktningen är mot träning och hälsa i ett bredare grepp. Bland annat löpcoaching via Löparlyftet men framåt kommer personlig träning läggas till i högre utsträckning.

Kroppslyftet drivs av Sofia Boman, utbildad massör och massageterapeut. Hon har stor passion för och gediget engagemang i friskvård. Med lång erfarenhet av träning i alla former och många år som instruktör och pedagog tillför hon mycket mer än massage till kunderna. Hon strävar efter att se hela kunden och hjälper gärna till med rehabilitering och träningsråd.
 

Exempel på massage hos Kroppslyftet

Mjuk & Go - Avslappnande massage

Den bästa massagen för dig som behöver eller helt enkelt bara vill ha avslappnande massage i lugn rytm som lugnar dina tankar och får dig att känna dig skön och go.

Kraft & Känsla - Fastare massage

Den bästa massagen för dig som behöver eller helt enkelt bara vill ha massage som får igång blodcirkulationen ordentligt.

Bot & bättring - Behandlande massage

Det bästa massagen för dig som behöver gå ner på djupet. Du kanske har värk i en arm, vill förbättra din hållning eller besväras av “Smartphone-nacken”?

Kroppslyftets webbshop

Produkter för egenvård och självmassage

För att komplettera massageverksamheten och för att erbjuda en möjlighet att ta hand om dig själv mellan behandlingarna så erbjuder Kroppslyftet produkter för egenvård och självmassage. Titta närmare på produkterna i webbshopenLÖPCOACHING

BÖRJA ELLER BLI BÄTTRE

Vad gör en löpcoach? Ska man lära sig springa, det kan väl alla? Vad är löpcoaching?

PASSAR DET DIG?

COACHING PÅ DIN NIVÅ

Nybörjare, motionär eller rutinerad? Löpcoaching för dig på din nivå

Kontakt

Telefon: 0708-911 277
E-post: info@loparlyftet.se


Köp och leveransvillkor
Behandling av personuppgifter

Copyright © Löparlyftet
Kroppslyftet i Stockholm